Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2013. Június 14. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Hamarosan indul az SX4 a gyártósoron

Hamarosan indul az SX4 a gyártósoron

Augusztusban megkezdődik az új SX4 sorozatgyártása az esztergomi Suzuki gyárban, a frissített modell pedig már szeptemberben a szalonokba is kerül.

Az esztergomi gyárban már végeztek az új SX4 proto-gyártásával, jelenleg a gyártástechnológia finomhangolása folyik, augusztusban megkezdik a sorozatgyártást, szeptemberben pedig az értékesítést, olvasható az autostat.hu oldalon.

Az első generációs SX4-et egyébként még 2014 végéig gyártja a Suzuki Esztergomban, azt követően pedig 2015 márciusában majd beindul az utód, egy kis szabadidő-autó sorozatgyártása. Ez a tanulmány most még az XA Alpha nevet viseli.

Idén még mindemellett a Suzuki felfrissíti a Swiftet is, de csak minimális változásokkal, valamint piacra dobja újdonságként az ötajtós karosszériával is elérhető Swift Sportot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.