Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. November 12. 07:58, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Hamis pénz, vesztegetés, Príma-díj – A hét hírei

Hamis pénz, vesztegetés, Príma-díj – A hét hírei

Hamis pénz, vesztegetés, betörőszezon, karbantartás az Aquaszigeten, esztergomi Príma-díjas, jótékonysági felújítás, turizmusfejlesztés, egyebek között erről szólt a múlt hét, melynek összegyűjtöttük legfontosabb híreit.

Hamis pénz Esztergomban és Dorogon
Hamis 10 ezer forintosokkal fizetett egy férfi a közelmúltban az esztergomi piacon, de nem ez volt mostanság az egyetlen ilyen eset, ugyanazon a napon ugyanis egy dorogi vendéglátóhelyen hamis 20 ezres bukkant fel. Részletek ITT!

Karbantartás és új szolgáltatás az élményfürdőben
November 5 és december 4 között műszaki karbantartás miatt zárva az Aquasziget Esztergom Wellness és Gyógyászati Központ, Élményfürdő részlege. A wellnes világ továbbra is nyitva, sőt új szolgáltatással várja vendégeit. Részletek ITT!

A Dunakanyar turizmusának erősítéséért
A Dunakanyar turizmusának erősítéséért szervezett workshopot a Magyar Turizmus Zrt. múlt héten Esztergomban, a Prímás Pincében. A találkozón a térség turisztikai szervezetei és szolgáltató szorosabb együttműködésre léptek. Részletek ITT!

Príma-díjas a zeneiskola megteremtője, Reményi Károly
Reményi Károly érdemelte ki idén többek mellett a megyei Príma-díjat, melyet a közelmúltban adott át Tatabányán a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete. Részletek ITT!

Jótékonysági felújítás a Szent Rita Otthonban
Felújítási munkák kezdődtek a minap a sérülteket gondozó esztergomi Szent Rita Fogyatékosok Otthonában, köszönhetően a Poli-Farbe festékgyár Kinél fessünk? Jótékonysági Programjának. Részletek ITT!

Kezdődik a hétvégi házas betörők szezonja
Az őszi szüret után a hétvégi házak többsége elnéptelenedik, sokszor csak havonta párszor mennek ki a tulajdonosok az üdülőbe, hogy ellenőrizzék. Ilyenkor megszaporodhat a hétvégi ház-betörések száma, de megelőzhetők. Részletek ITT!

Rendőröket akart megvesztegetni egy esztergomi autós
Vesztegetés miatt jelentettek fel az esztergomi járőrök egy 24 éves helybéli férfit múlt csütörtök későn este. 20 ezer forintot adott volna az egyenruhásoknak, ha eltekintenek az által elkövetett szabálysértéstől. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.