Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2012. Szeptember 20. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: kemrfk

Hamisított, nem fizetett, az úton sétált, börtönbe megy

Hamisított, nem fizetett, az úton sétált, börtönbe megy

Gyanútlanul sétált az a férfi szerdán délelőtt a 10-es főúton, akit közokirat-hamisítás miatt pénzbüntetéssel, majd fogházbüntetéssel sújtott a törvényszék. A rendőrök igazoltatták és már vitték is a fogdába.

A 10-es számú főúton járőröztek az esztergomi rendőrök szerdán délelőtt, mikor felfigyeltek egy ott sétáló férfira. Megállították és igazoltatták a 42 éves személyt. Adatai ellenőrzése során pedig kiderült, hogy a férfi ellen elfogató parancsot bocsátott ki a Tatabányai Törvényszék, közokirat-hamisítás miatt ugyanis megbüntették 250 ezer forintra, de azt nem fizetette meg, ezért büntetését a törvényszék 100 nap fogházbüntetésre váltotta át. A férfit a rendőrök előállították az esztergomi kapitányságra, majd onnan a Fővárosi Büntetés Végrehajtási Intézetbe szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.