Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 02. 07:00, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Harc a ponkokért, a dobogóért!

Harc a ponkokért, a dobogóért!

Kis Ádám
Levianus Motorsport
Mitsubishi Colt EVO

FIA Közép-Európai Zóna Autocross Bajnokság (CEZ), Osztrák, Magyar, Horvát bajnoki futamán, amit Magyarországon Nyirádon rendeznek meg, indul Kis Ádám a Mitsubishi Colt EVO-val.

A Magyar Bajnokságban jelenleg Leopold Popp-al pontegyenlőséggel, holtversenyben a második helyen áll Ádám, így nem kis harc várható a pontokért és az év végi dobogó fokaiért Poppal és a többi kategóriatárssal. A Zóna bajnokságot Leopold Popp már megnyerte, de Ádám harcban van a dobogós helyek egyikéért.

Ádám a tavaly október elején megrendezett Zóna futamon Nyirádon indult, de akkor egy borulás véget vetett annak a versenyének és a szezonjának is, ezt szeretné idén elkerülni.
Az idén több Autocross Európa bajnoki és Zóna futamon is indult.
Humpolecpen harmadik, majd Rupában első helyet szerezte meg a Zóna bajnokságban.

Az autó Maggiorai Autocross EB után át lett nézve, karosszériázva is lett, mert ott nem keveset kapott a futamokban, így mondhatni az autó és a pilóta rajtra kész! Reményeink szerint egy összeszedett versenyzést várhatunk Ádámtól és az autó is probléma mentesen fog működni.

Szurkoljunk közösen Ádámnak a hétvégén!

Támogatók: Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Imperium Computer Kft., Adip’art Kft., Levianus Szolgáltató Kft., Silk Brother Kft.

- Hajósi Miklós-
www.hajoka.hu

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.