Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2019. December 16. 09:54, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Harmadik helyen a sakkozóink

Harmadik helyen a sakkozóink

Az Esztergomi Sakk Club vasárnap NB II-es rangadót játszott Budapesten a BEAC I. Barcza otthonában.

A mérkőzés előtt mindkét csapat százszázalékos volt. A semmit a véletlenre nem bízó ellenfél a második helyen állt és a csapatukat három eddig nem játszó rutinos játékos csatasorba állításával erősítették.

A forró hangulatú mérkőzésen nagy csatában sok pontosztozkodás történt kijátszott partikban, az ötödik órában Szabó Lajos győzelmével 5-6 arányban esztergomi csapatunk vezetett. Az egyetlen tartó partiban felmerült a háromszori tükörkép lehetősége, de a helyszínen ez nem nyert bizonyítást. Egyenlő állást veszített el Bresztyák János mester így kialakult a 6-6-os döntetlen.

BEAC I. Barcza-Esztergomi SC 6-6

Győztek: Sr. Ravasz László, Szabó Lajos és Marosvári Gergő.

Döntetlenül: Szabó Márton Mihály, Horváth Márió, Szűcs Vladimir, Jr. Ravasz László, Kiss László és Kovács Géza végzett.

A verseny- és edzőterem nélküli Esztergomi Sakk Club a dobogón áll az őszi szezon végén és a jó tavaszi sorsolásának köszönhetően harcban fog állni az éremért. Február másodikán a Zsámbékot fogadják a Babits Mihály Általános Iskolában.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.