Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2013. Június 02. 08:20, vasárnap | Helyi
Forrás: KEMRFK

Hárman raboltak ki egy férfit Pilismaróton – vádemelési javaslat

Hárman raboltak ki egy férfit Pilismaróton – vádemelési javaslat

Befejezték a nyomozást az esztergomi rendőrök az ellen a három férfi ellen, akik korábban kiraboltak egy férfit Pilismaróton. A büntetőeljárás vádemelési javaslattal zárult.

A sértett magyar állampolgárságának megszerzését ünnepelte barátaival. Késő este éppen hazafelé tartott, mikor három férfi odacsapódott hozzá. Beszélgetni kezdtek, majd egyikük minden előzmény nélkül rátámadt. A pénzét akarták, de miután a sértett ellenállt, mindhárman nekiestek. Egyikük kitépte a sértett nyakából az arany láncát, majd tovább mentek, otthagyva a földön fekvő férfit. A nyomozók a pilismaróti körzeti megbízott segítségével a sértett által adott személyleírás alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, így már másnap előállították őket.

A 21 éves I. Endre, a 25 éves I. Balázs, valamint a 20 éves P. Ronaldó ellen csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT