Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 25. 08:46, kedd | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Három napig ideiglenes lezárás lesz a Gőzhajó utcában

Három napig ideiglenes lezárás lesz a Gőzhajó utcában

Január 25-én, 26-án és 27-én 7:00 és 18:00 óra között lezárják Gőzhajó utcát a Pézsa Tibor Sportcsarnok bővítése során végzett daruzási és közműépítési munkák miatt - adta hírül az esztergom.hu.

A munkálatok ideje alatt a Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és a Gőzhajó utcai ingyenes, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalom Kossuth Lajos utcai ága előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint.

A Gőzhajó utca ideiglenes lezárásának ideje alatt a Helischer József útnak Mária Valéria hídra történő felhajtó szakaszán elhelyezett balra kanyarodni tilos tábla, illetve az itt lévő záróvonal hatálya ideiglenesen feloldásra kerül.

Az ideiglenes módosítás lehetővé teszi a városközpont, illetve az iskola és a murvás parkoló irányába történő szabályos balra kanyarodást azon gépjárművezetők számára, akiknek figyelmét elkerüli a Hősök terén elhelyezett ideiglenes tájékoztató tábla, és a Gőzhajó utca lezárása miatt továbbhaladásra kényszerülnek a Nagy Duna sétányon. Az építési munkák befejeztével az eredeti forgalomszabályozási állapot visszaáll, így ezt követően ismét tilos lesz ezen a helyen a balra kanyarodás.

A balesetveszélyes helyzetek kialakulásának megelőzése érdekében az önkormányzat felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a Mária Valéria hídról érkezők – akár a Táncsics Mihály utcán, akár a Helischer József úton haladnak tovább – elsőbbséget élveznek a Helischer József útról balra kanyarodni szándékozókkal szemben. Arra kérik az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

Fotó: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT