Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. November 29. 07:25, szombat | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Három új Suzuki is készülhet Esztergomban?

Három új Suzuki is készülhet Esztergomban?

Három új Suzuki is készülhet Esztergomban az elkövetkezendő három évben. A debütáló Vitarán kívül több koncepción is dolgozók a gyártó, melyek esetében az esztergomi gyár is szerepet kaphat.

Kibővül az elkövetkezendő években a Suzuki modellkínálata, melynek több eleme is érinti Esztergomot. Túl azon, hogy januárban indul az új Vitara gyártása, már tervben van a Suzuki vállalatnál a Celerio névvel fémjelzett Alto és Splash helyét elfoglaló modell forgalmazása is. Ez első körben Indiában kerül a piacra, de az sincs kizárva, hogy az esztergomi gyártósorról is legördülhet majd jó néhány belőle.

Emellett két koncepcióval is előállt már a márka, de egyelőre nagy titok övezi mindkét autót, melyek egyelőre kódnevet viselnek, igaz mindkettőről jelent már meg egynéhány – főleg Indiában – kiszivárgott fotó. Az YBA és az YRA 2016-ban kerülhet a piacra, vélhetően ennél sokkal fantáziadúsabb elnevezéssel.

Lesifotón a Suzuki YBA

A gyártó ráadásul már 2017-re is gondol, akkora tervezi ugyanis az SX4 S-Cross frissítését Esztergomban, valamint hírek szerint leváltja Swift modelljét.

Kiszivárgott képen a Suzuki YRA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.