Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 18. 06:23, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Hastánc, kiállítás, kóstolás, előadások – Különleges tánc show lesz Esztergomban

Hastánc, kiállítás, kóstolás, előadások – Különleges tánc show lesz Esztergomban

Keleti Varázslat Orientális Tánc Show várja a közönséget március 23-án Esztergomban. A rendezvényen a hastánccal ismerkedhet meg még jobban a közönség.

Thara Tánciskola rendezvénye március 23-án, szombaton lesz a Bottyán János szakközépiskola dísztermében. Az esemény 15 órakor kezdődik egy Hölgyudvarral, melyen egyebek közt kiállítók is lesznek, kóstoltatással, illetve tanácsadással.

16 órától a díszteremben kezdődik az első előadás melynek témája: Színek az öltözködésben. 16 óra 25 perckor a közönség a hastánc történetéről hallhat részleteket, valamint arról, hogy milyen fizikai és lelki hatásai vannak a nőkre. Ezenkívül egy élő stílusbemutató is lesz beleépítve az előadásba, melyen néhány hastáncstílus jellemző mozdulatait, ruhaviseletét is bemutatják a táncosok.

Ezt követően a nézőknek 15 perc erejéig lehetőségük lesz a táncosokkal beszélgetni, megnézni közelről a ruháinkat és különböző információkhoz jutni.

16 óra 55 perckor pedig elkezdődik a nagyjából egyórás tánc show, mely során három tánccsoport fogja szórakoztatni a nézőket.

A szombati show után a jövőben bővíteni fogja rendezvényeit a Thara Tánciskola, melynek fő profilja a hastánc oktatása és hastáncműsorok biztosítása rendezvényekre. Idén még két programmal biztosan készülnek a táncosok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT