Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. December 10. 09:47, szombat | PR
Forrás: (x)

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Az ünnepi készülődés mindig nagy örömmel jár, ha nem stresszelünk rá.

Az adventi koszorú készítése, a gyertyák meggyújtása, az adventi kalendáriumba töltött kis meglepetések beszerzése vagy éppen elkészítése mind-mind kellemes és kreatív feladatok. Az ünnepek előtti nagytakarítás rendszerint nagy munka, de ha lehetőségünk van, akkor igyekezzünk bevonni a gyerekeket vagy a párunkat is, így könnyebben és gyorsabban végzünk a kellemetlenebb feladatokkal és több időnk marad az otthonunk dekorálására, a kreatív feladatokra és egy kis lazításra is. A Női Lap online magazin ünnepi ötletekről szóló cikkei nagyon sok ötletet adhatnak nekünk akár a fa feldíszítésére, akár az adventi naptár elkészítésére, de csodaszép, igényesen összeválogatott fotóválogatásokat is nézegethetünk, ha az ünnepi dekorációhoz szeretnénk inspirációt találni.

Ne feledjük, a karácsony nem csupán az ajándékokról és azok beszerzéséről, sokkal inkább a családunkkal, szeretteinkkel eltöltött időről szól. Ne engedjünk a számtalan bolt méregdrága kínálatát reklámozó plakátoknak, ne hagyjuk, hogy a meghitt, együtt töltött estére bárki is árcédulát ragaszthasson. Csak olyan ajándékokkal kedveskedjünk a szeretteinknek, amelyről valóban tudjuk, hogy örülne neki vagy tényleg kedves kis gesztusnak tartjuk. Nem szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy az ünnep igazán szép lehessen. Varázsoljuk meghitt hangulatúvá az otthonunkat néhány apró dekorációval, amelyeket akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetünk, így az ünnepi várakozás és készülődé egy közös tevékenység is lehet, amely még inkább összekovácsolja a családot és egy kicsi kikapcsolódást nyújt mindannyiunk számára. Ha szeretnénk egy kicsit hátradőlni, a Női Lap online magazin oldalán erre az esetre is találunk igazán jó kikapcsolódási ötleteket, de az egyik legnépszerűbb cikkük így az ünnep közeledtével a karácsonyi filmajánló, ahol kivételesen nem Kevin jár a lista élén.

Ne feledd hát, hogy az ünnepi készülődés a jó élményekről és a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon, nem pedig az őrölt rohanásról és a végtelen ajándékbeszerző körutakról. Közeledik az év vége, ideje lassítani egy kicsit és élvezni a családdal együtt töltött időt!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 26. 11:24, csütörtök | PR

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

A történelmi filmek rajongói imádták a normannok és az angolszászok összecsapásának történetét a Vikingek című tévésorozatban.

2023. Január 25. 15:50, szerda | PR

K&H: 460 százalékos növekedést értek el a fiatalok

több mint 60 százalékkal nőtt az ifjúsági számlák száma három év alatt

2023. Január 21. 10:17, szombat | PR

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

A Billzon innovációja végre elérhető a magyarországi vállalkozások számára, ráadásul erősen ajánlott is a jogszabálykövető NAV-integrációja miatt.