Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2022. December 10. 09:47, szombat | PR
Forrás: (x)

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Az ünnepi készülődés mindig nagy örömmel jár, ha nem stresszelünk rá.

Az adventi koszorú készítése, a gyertyák meggyújtása, az adventi kalendáriumba töltött kis meglepetések beszerzése vagy éppen elkészítése mind-mind kellemes és kreatív feladatok. Az ünnepek előtti nagytakarítás rendszerint nagy munka, de ha lehetőségünk van, akkor igyekezzünk bevonni a gyerekeket vagy a párunkat is, így könnyebben és gyorsabban végzünk a kellemetlenebb feladatokkal és több időnk marad az otthonunk dekorálására, a kreatív feladatokra és egy kis lazításra is. A Női Lap online magazin ünnepi ötletekről szóló cikkei nagyon sok ötletet adhatnak nekünk akár a fa feldíszítésére, akár az adventi naptár elkészítésére, de csodaszép, igényesen összeválogatott fotóválogatásokat is nézegethetünk, ha az ünnepi dekorációhoz szeretnénk inspirációt találni.

Ne feledjük, a karácsony nem csupán az ajándékokról és azok beszerzéséről, sokkal inkább a családunkkal, szeretteinkkel eltöltött időről szól. Ne engedjünk a számtalan bolt méregdrága kínálatát reklámozó plakátoknak, ne hagyjuk, hogy a meghitt, együtt töltött estére bárki is árcédulát ragaszthasson. Csak olyan ajándékokkal kedveskedjünk a szeretteinknek, amelyről valóban tudjuk, hogy örülne neki vagy tényleg kedves kis gesztusnak tartjuk. Nem szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy az ünnep igazán szép lehessen. Varázsoljuk meghitt hangulatúvá az otthonunkat néhány apró dekorációval, amelyeket akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetünk, így az ünnepi várakozás és készülődé egy közös tevékenység is lehet, amely még inkább összekovácsolja a családot és egy kicsi kikapcsolódást nyújt mindannyiunk számára. Ha szeretnénk egy kicsit hátradőlni, a Női Lap online magazin oldalán erre az esetre is találunk igazán jó kikapcsolódási ötleteket, de az egyik legnépszerűbb cikkük így az ünnep közeledtével a karácsonyi filmajánló, ahol kivételesen nem Kevin jár a lista élén.

Ne feledd hát, hogy az ünnepi készülődés a jó élményekről és a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon, nem pedig az őrölt rohanásról és a végtelen ajándékbeszerző körutakról. Közeledik az év vége, ideje lassítani egy kicsit és élvezni a családdal együtt töltött időt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:46, szerda | PR

Magyarország legszebb területein is dolgozhatsz digitális szakmában!

A digitalizáció korában élünk, ez viszont nem jelenti azt, hogy természeti értékeinket ne élvezhetnénk maximálisan.

2024. Július 17. 15:20, szerda | PR

Arany és ezüst női papucsok – hogyan viseljük őket hétköznapi stilizációkban?

Az arany papucs tökéletes választás, ha egy kis eleganciát szeretnénk csempészni a hétköznapi öltözékünkbe.

2024. Július 16. 17:01, kedd | PR

Emberek és gépek egységben, avagy szakmunkák a 21. században

Elveszik a robotok a munkánkat? Nem feltétlenül! Igaz, a világ jelentősen átalakul. De a gépek már a 19-20. század környékén is feszültségeket, lázadásokat szültek.

2024. Július 12. 10:37, péntek | PR

A transzcendentális meditáció kezdők útmutatója: egyszerű lépések a békésebb élet felé

A transzcendentális meditáció (tm) egyre több ember figyelmét kelti fel, mint egy egyszerű, mégis mélyreható technika a stressz csökkentésére, a belső béke elérésére és az általános jólét javítására.