Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2022. December 10. 09:47, szombat | PR
Forrás: (x)

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Az ünnepi készülődés mindig nagy örömmel jár, ha nem stresszelünk rá.

Az adventi koszorú készítése, a gyertyák meggyújtása, az adventi kalendáriumba töltött kis meglepetések beszerzése vagy éppen elkészítése mind-mind kellemes és kreatív feladatok. Az ünnepek előtti nagytakarítás rendszerint nagy munka, de ha lehetőségünk van, akkor igyekezzünk bevonni a gyerekeket vagy a párunkat is, így könnyebben és gyorsabban végzünk a kellemetlenebb feladatokkal és több időnk marad az otthonunk dekorálására, a kreatív feladatokra és egy kis lazításra is. A Női Lap online magazin ünnepi ötletekről szóló cikkei nagyon sok ötletet adhatnak nekünk akár a fa feldíszítésére, akár az adventi naptár elkészítésére, de csodaszép, igényesen összeválogatott fotóválogatásokat is nézegethetünk, ha az ünnepi dekorációhoz szeretnénk inspirációt találni.

Ne feledjük, a karácsony nem csupán az ajándékokról és azok beszerzéséről, sokkal inkább a családunkkal, szeretteinkkel eltöltött időről szól. Ne engedjünk a számtalan bolt méregdrága kínálatát reklámozó plakátoknak, ne hagyjuk, hogy a meghitt, együtt töltött estére bárki is árcédulát ragaszthasson. Csak olyan ajándékokkal kedveskedjünk a szeretteinknek, amelyről valóban tudjuk, hogy örülne neki vagy tényleg kedves kis gesztusnak tartjuk. Nem szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy az ünnep igazán szép lehessen. Varázsoljuk meghitt hangulatúvá az otthonunkat néhány apró dekorációval, amelyeket akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetünk, így az ünnepi várakozás és készülődé egy közös tevékenység is lehet, amely még inkább összekovácsolja a családot és egy kicsi kikapcsolódást nyújt mindannyiunk számára. Ha szeretnénk egy kicsit hátradőlni, a Női Lap online magazin oldalán erre az esetre is találunk igazán jó kikapcsolódási ötleteket, de az egyik legnépszerűbb cikkük így az ünnep közeledtével a karácsonyi filmajánló, ahol kivételesen nem Kevin jár a lista élén.

Ne feledd hát, hogy az ünnepi készülődés a jó élményekről és a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon, nem pedig az őrölt rohanásról és a végtelen ajándékbeszerző körutakról. Közeledik az év vége, ideje lassítani egy kicsit és élvezni a családdal együtt töltött időt!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:53, hétfő | PR

Külföldi munkavállalás – rád hol várnak az álmaid?

A karrierünk során sokan játszunk el előbb-utóbb a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön munkát vállalni. Sokan a valóságban is meglépik a váltást, a legtöbben azonban mindig csak álmodoznak és latolgatnak.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 17:09, hétfő | PR

Az okoskonyha fejlődése: Hogyan változtatják meg az intelligens technológiák a főzés élményét?

Az elmúlt évtizedek alatt a konyhatechnológia drámai átalakuláson ment keresztül, a hagyományos eszközöktől egészen a mai napig, ahol az intelligens eszközök és alkalmazások formálják a konyhai életet.

2023. November 22. 16:08, szerda | PR

A biztos tető: Útmutató a karbantartáshoz és javításhoz

A tető az egyik legfontosabb része az otthonunknak vagy üzleti ingatlanunknak, hiszen az biztosítja a védelmet az időjárás kiszámíthatatlan viszontagságaival szemben.