Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. December 20. 09:11, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hatékony fűtés – Gyorsan és kedvező áron

Hatékony fűtés – Gyorsan és kedvező áron

Ez nem egy tündérmese.

A fűtésnek nagyon sok változata létezik, egy dolog biztos, a legrosszabb, ha nincs. Távolról ugyan, de ehhez közelítenek az elavult fűtési berendezések, illetve a nem megfelelő tüzelőanyag használata, aminek egészségünkre nézve is rengeteg veszélye van. Vannak viszont olyan rendszere is, amik nem pöfékelik vissza kéményen a káros anyagokat, ellenben nem fűtenek túl hatékonyan, és nem a szigetelés okozza ezt a problémát, így nem a kiszökő meleget kell keresnünk.

A fűtőszőnyeg egy olyan kiegészítő megoldásként, de teljes értékű fűtésként is használható rendszer, ami akár szakember segítsége nélkül is telepíthető, egyszerűen és gyorsan a rendelkezésünkre álló fűtés, ami kellemes meleget biztosít. Ha nem akarjuk felújítani az otthonunkat, de úgy érezzük, egy-két helyiségben jól jönne némi plusz fűtés, akkor érdemes a fűtőszőnyeg felé nyitottan állnunk, hiszen a lakás bármely részén jól alkalmazható, és a termosztát segítségével irányítható opcióról van szó. Távolról vezérelhető, könnyen kezelhető okos fűtés tehát, amivel akár az autóban ülve is bekapcsolhatjuk a garázsunk fűtését – mert bizony erre is tökéletesen alkalmas –, hogy mire megérkezünk, újra megfelelő hőmérsékletű legyen az autónk környezete, ezzel ráadásul még az akkumulátornak is jót teszünk, tehát dupla haszon!

A szabályozhatóságának köszönhetően teljes mértékig az igényeink szerint alakíthatjuk a fűtést, ezzel pontos és átlátható képet kapva a fogyasztásunkról. Napelemek segítségével akár nullára is csökkenthetőek a kiadásaink, emellett pedig egy karbantartásmentes rendszerről van szó, ami nem igényel évente újabb anyagi ráfordításokat. Nagyszerűsége pedig éppen ebben az egyszerűségében rejlik: egy korszerű fűtés beiktatása, ami nem igényel extra átépítést? Igen. Egy könnyen és kényelmesen szabályozható és vezérelhető rendszer, ami tökéletesen személyre szabható? Igen. Hosszú távon működő, olcsón és szinte már hihetetlenül egyszerűen telepíthető rendszer? Igen. Ez a z extra vékony fűtőszőnyeg egyenletes meleget biztosít, hatékonyan és gazdaságosan. Tényleg ennyire nagyszerű lenne? De még mennyire!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.