Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Február 09. 10:24, kedd | Helyi
Forrás: cnc.hu

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Nem csak a tervezés és gyártás minősége, hanem az egyes munkafolyamatok precizitása is kiemelten fontos az esztergomi cégnél.

A családi vállalkozásból egyre jelentősebb céggé fejlődő SPH Plusz Kft. a pandémia alatt is folyamatosan fejleszt: nem csak új gyártócsarnaok épült az esztergomi telephelyen, de bevezették az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer, mely a tervezéstől a gyártásig végigkíséri a tervdokumentum és hozzá kapcsolódó összes fájl útját.

A tervezési dokumentáció Vaultban történő tárolásával nemcsak mindenki számára könnyebben elérhetővé váltak a fájlok, hanem mindenki az adott fázisban érheti el őket, ahol számára szükséges. Ezzel felgyorsult és hibamentesebbé vált a tervezéstől a gyártásig tartó útvonal.

A cégnél jelenleg a Product Design & Manufacturing Collection szoftvercsomagban található CAM megoldás bevezetése ér a végéhez. Ennek bevezetésével az elkészült megmunkálási tervek is közvetlenül a tervadat kezelő rendszerben tárolódnak és követik az esetleges, szabályozott folyamattal vezérelt módosításokat is. Távlati terveikben szerepelő további megmunkálógépek beszerzése is kiemelten fontossá teszi ezen módszer alkalmazását.

Az újdonságokról részletesen itt olvashat,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.