Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Február 09. 10:24, kedd | Helyi
Forrás: cnc.hu

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Nem csak a tervezés és gyártás minősége, hanem az egyes munkafolyamatok precizitása is kiemelten fontos az esztergomi cégnél.

A családi vállalkozásból egyre jelentősebb céggé fejlődő SPH Plusz Kft. a pandémia alatt is folyamatosan fejleszt: nem csak új gyártócsarnaok épült az esztergomi telephelyen, de bevezették az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer, mely a tervezéstől a gyártásig végigkíséri a tervdokumentum és hozzá kapcsolódó összes fájl útját.

A tervezési dokumentáció Vaultban történő tárolásával nemcsak mindenki számára könnyebben elérhetővé váltak a fájlok, hanem mindenki az adott fázisban érheti el őket, ahol számára szükséges. Ezzel felgyorsult és hibamentesebbé vált a tervezéstől a gyártásig tartó útvonal.

A cégnél jelenleg a Product Design & Manufacturing Collection szoftvercsomagban található CAM megoldás bevezetése ér a végéhez. Ennek bevezetésével az elkészült megmunkálási tervek is közvetlenül a tervadat kezelő rendszerben tárolódnak és követik az esetleges, szabályozott folyamattal vezérelt módosításokat is. Távlati terveikben szerepelő további megmunkálógépek beszerzése is kiemelten fontossá teszi ezen módszer alkalmazását.

Az újdonságokról részletesen itt olvashat,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.