Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 28. 08:09, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Hét perc alatt elfogták a rózsaszín pulóveres tolvajnőt a dorogi rendőrök

Hét perc alatt elfogták a rózsaszín pulóveres tolvajnőt a dorogi rendőrök

Pénztárcát lopott, majd menekült a helyszínről. Pechére feltűnően rózsaszín felsőben volt, így a személyleírást követően hét perc alatt elfogták a dorogi rendőrök az 53 éves gyanúsított nőt a minap.

Rablásról tett bejelentést egy 53 éves dorogi nő október 26-án este. A sértett egy rózsaszínű felsőt és világoskék nadrágot viselő asszonyról adott személyleírást a dorogi rendőröknek, aki a bejelentő pénztárcáját tulajdonította el, miközben csomagjait autójából a házába hordta be. H-né H. Ilona a bukszát a benne lévő készpénzzel együtt még a sértett udvarán eldobta, értékek nélkül menekült el a családi ház udvarából.

Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésnek helyszínétől nem messze igazoltatták a tettest, aki megpróbálta félrevezetni a rendőröket. Azt állította, hogy a keresett asszony a járőrök érkezése előtt rohant el mellette, az egyenruhásoknak azonban azonnal gyanússá vált, mikor az 56 éves nő a rabló személyéről kezdett el magyarázni nekik.

H-né H. Ilonát a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. Itt a nyomozók tisztázták, hogy nem történt rablás, az asszonyt lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de nem tett vallomást. A nő az ellene folyó büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.