Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 28. 15:30, péntek | Helyi
Forrás: MTVA Sajtóiroda

Hétfőn Esztergomból jelentkezik az M1 Országjárás stábja

Hétfőn Esztergomból jelentkezik az M1 Országjárás stábja

Hétfőn Esztergomból jelentkezik az M1 Ma reggel című műsorában látható Országjárás, melyben Neuzer András az esztergomi nyári fesztiválokról beszél, Koller Zoltán a Vitézek csapatkapitánya pedig a hétvégi döntőről.

Az M1 közszolgálati csatorna júniusban indított új rovata vidéki helyszíneket, kulturális eseményeket mutat be, segítve ezzel a belföldi turizmus erősödését. A Ma reggel című műsorban látható Országjárás élő vidéki kapcsolással szólaltat meg helyi szakembereket, kezdeményező közösségeket, közéleti személyiségeket. Hétfőn a stáb Esztergomba látogat.

Minden reggel negyed 8-kor élőben vidékre kapcsol az M1 Ma reggel című műsora. A negyedórás, interjúkkal, bejátszásokkal tarkított műsor több céllal indult. Bemutatni Magyarország vidéki városait, térségeit, segíteni a belföldi turizmust, megismertetni kulturális, közösségi kezdeményezéseket, és informálni a vidéki Magyarország életéről.

A hétfői állomás Esztergom: betekintést nyerhetünk az Nyárindító Fesztiválba, Neuzer András, a Fesztiválsziget főszervezője az idei nyári programokról tájékoztat. Míg az Esztergomi Vitézek csapatkapitánya, Kollár Zoltán a hétvégi rögbi-döntőről beszél majd, Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkárt pedig a Duna menti kerékpárút fejleményeiről. Az adás végére a tökéletes lecsó készítésének titkát is megtudjuk.

Országjárás – minden hétköznap reggel 7.15-től az M1 Ma reggel című műsorában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.