Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2019. Október 01. 10:38, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Hibrid buszokkal váltanák ki a jelenlegi esztergomi járatokat

Hibrid buszokkal váltanák ki a jelenlegi esztergomi járatokat

Alacsony padlós, hibrid meghajtású autóbuszjáratokat, összehangolt út- és járdafelújítási programot szeretne megvalósítani Esztergomban Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje.

Hernádi Ádám az oldalára nemrég feltett kisvideóban elmondta, hogy a következő öt évben minden esztergomi autóbuszt lecserélnének. A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje beszélt arról is, hogy kibővítenék a köztéri kamerarendszert, amelyet a rendőrséggel és a polgárőrséggel közösen üzemeltetnének, a Magyar Közúttal egyeztetve teljes körű útfelújítási programot dolgoznának ki, a lehető legtöbb helyen szilárd burkolatot kapnának a murvás, földes utcák, a belvárosban új parkolóhelyeket hoznának létre. Utóbbi esetében - a most megjelent Esztergom lap cikke alapján - valószínűleg az egykori Zöld Ház helyén megvalósuló teremgarázsra utalhatott Hernádi Ádám, akinek a videója itt érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.