Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Február 14. 09:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...

Hihetetlen véghajrával és rekordnevezéssel zárult Valentin napi fotóversenyünk, melyet végül a Szerelem elsőm látásra kép nyerte. A párosé a Szent István Strandfürdő 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlete.

Óriási érdeklődés mellett zajlott le január 21-étől kezdve a Valentin napi szerelmesek címet viselő fotóversenyünk. A játékra 56 páros nevezett, mind kedves és boldogságukat megmutató fotóval. A szerelmesek közül viszont elképesztő véghajrában, az utolsó napokban rendkívül szoros és fordulatos küzdelmet vívva az első helyért a Szerelmem elsőm látásra című fotóval Kretler Nikolett és párja győzött. Szerelmeseink nyereménye a Szent István Strandfürdő által felajánlott 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlet.

Érdemes a fotókat végignézni, öröm ennyi szerelmespárt látni! Gratulálunk a győztesnek!

Akik pedig most lecsúsztak a díjról, ne keseredjenek el, hiszen hamarosan újabb játékot hirdetünk. A farsangi időszakot követően megkeressük a legviccesebb, legötletesebb jelmezt, kíváncsian várjuk, hogy ki minek öltözött be az idén vagy az elmúlt években!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 08:57, szombat | Helyi

A méhnyakrákszűrést forradalmasíthatja a Delta Services, a Sightspot Network és a Debreceni Egyetem új fejlesztése

Életet is menthet a megújult, automatizált és gyors diagnosztika

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.