Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 14. 09:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...

Hihetetlen véghajrával és rekordnevezéssel zárult Valentin napi fotóversenyünk, melyet végül a Szerelem elsőm látásra kép nyerte. A párosé a Szent István Strandfürdő 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlete.

Óriási érdeklődés mellett zajlott le január 21-étől kezdve a Valentin napi szerelmesek címet viselő fotóversenyünk. A játékra 56 páros nevezett, mind kedves és boldogságukat megmutató fotóval. A szerelmesek közül viszont elképesztő véghajrában, az utolsó napokban rendkívül szoros és fordulatos küzdelmet vívva az első helyért a Szerelmem elsőm látásra című fotóval Kretler Nikolett és párja győzött. Szerelmeseink nyereménye a Szent István Strandfürdő által felajánlott 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlet.

Érdemes a fotókat végignézni, öröm ennyi szerelmespárt látni! Gratulálunk a győztesnek!

Akik pedig most lecsúsztak a díjról, ne keseredjenek el, hiszen hamarosan újabb játékot hirdetünk. A farsangi időszakot követően megkeressük a legviccesebb, legötletesebb jelmezt, kíváncsian várjuk, hogy ki minek öltözött be az idén vagy az elmúlt években!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT