Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 04. 07:59, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Hitelállomány fele, teherkomp, kilométerrekord, jelmezverseny

Hitelállomány fele, teherkomp, kilométerrekord, jelmezverseny

Esztergom hitelállományának 50 százalékát veszi át az állam, teherkomp létesülhet Esztergom és Párkány között, kivonult a Fidesz a testületiről, gyűjtést szervez a könyvtár, jelmezversenyt indítottunk. Hírösszefoglaló!

Az esztergomi hitelállomány 50 százaléka az államé – VIDEÓ
Az esztergomi 25 milliárdos hitelállomány 50 százalékát vállalja át az állam, ezt múlt héten jelentette be Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár Esztergomban Széchenyi téri sajtótájékoztatóján. Részletek ITT!

Teherkomp létesülhet Esztergom és Párkány között
Szlovák-magyar együttműködéssel, napi hetven kamiont szállítani képes teherkomp létesülhet Esztergom és Párkány között - erről fogadott el elvi hozzájárulást az esztergomi képviselő-testület csütörtök esti ülésén. Részletek ITT!

Kivonult a Fidesz-KDNP-frakció a testületi ülésről
Nem sikerült a testületnek megtárgyalnia a város idei költségvetését célzó javaslatot csütörtöki ülésén, a Fidesz-KDNP frakció ugyanis kivonult, és így a tanácskozás határozatképtelenné vált. Részletek ITT!

Könyvgyűjtésre hív az esztergomi könyvtár
A királyhelmeci székhelyű, mintegy 50 községet ellátó Kassa Megyei Önkormányzat Kulturális Intézménye, melynek célja a magyar kultúra ápolása, megőrzése, továbbadása, magyar nyelvű könyvadományt kér. Részletek ITT!

Újabb részvételi csúcs és kilométerrekord az Esztergomi Futóművekkel
Újabb részvételi csúccsal és rekordkilométerek megtételével zajlott le február utolsó vasárnapján Esztergomban a Yours Truly elnevezésű nemzetközi futás az Esztergomi Futóművekkel. 78 futó 1484 kilométert teljesített. Részletek ITT!

Keressük az év legötletesebb jelmezét!
Legújabb fotójátékunkkal keressük az év legötletesebb jelmezét! Versenyükkel ezúttal is értékes és kellemes ajándékot nyerhetnek a résztvevők, sőt a szavazók között is nyereményt sorsolunk ki. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.