Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. November 13. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Ho-ho-ho-horgászverseny a Kerek-tavon

Ho-ho-ho-horgászverseny a Kerek-tavon

Őszi Pergető Kupát rendez november 24-én az esztergomi Vasas Horgász Egyesület a búbánatvölgyi Kerek-tavon. A szervezők az első negyven nevező jelentkezését tudják elfogadni.

Az esztergomi Vasas Horgász Egyesület november 24-én, szombaton 7 órától idén már negyedszer rendezi meg az Őszi Pergető Kupát, melyre előnevezéssel a Csőri-Csali horgászboltban jelentkezhetnek a vállalkozó kedvű horgászok. A megmérettetésen csak egy bottal lehet horgászni egyszerre egy műcsalival. A verseny kétszer egyórás fordulókban rendezi meg az egyesület, a verseny végeredménye pedig a két küzdelemben elért eredményekért kapott helyezési számok összege alapján dől el.

A versenybe minden szabályosan fogott ragadozóhal beszámít – kivéve a törpeharcsa – és minden milliméter egy pontot ér. A mérés után pedig minden hal visszakerül a tóba.

Az első három helyezett kupát és vásárlási utalvány díjazásban részesülnek, de a legnagyobb halat és a legtöbbet fogó horgász is elismerést kap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT