Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2013. November 21. 11:28, csütörtök | Bulvár
Forrás: prominent.blog

Homoerotikus klipet posztolt Cher - Take It Like A Man - Videó

Homoerotikus klipet posztolt Cher - Take It Like A Man - Videó

Az örökifjú énekesnő gondolt a meleg rajongóira és egy meglehetősen merész videót posztolt, amiben egy szál alsóban flangálnak a szexi férfiak, akik egymással játszanak.

Cher nem bízott semmit a véletlenre, és egy kifejezetten homoerotikus tartalmú videóban férfiak egymás között autót mosnak, a tengerparton incselkednek egymással és egy sor - meleg és női szemnek egyaránt vonzó - műveletet végeznek.

A videó a Take It Like A Man (Kezeld úgy, mint férfi) c. számra készült, és ez lett a 7th heaven remix azaz a hetedik mennyország. Nos, nyilván sok nő és meleg férfi gondolja ezt így. Te is?

Az énekesnő több mint egy évtized után jelentette meg Closer to The Truth (kritika) című lemezét. A Woman's World és az I Hope You Find It első helyen nyitott az amerikai Billboard listáján.

Címkék: cher, színes

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.