Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2016. Február 02. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Horányi Juli szombaton dalol az Eurovíziós Dalfesztivál indulási jogáért

Horányi Juli szombaton dalol az Eurovíziós Dalfesztivál indulási jogáért

Január 23-án az első elődöntővel elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye, A Dal. Horányi Juli, az esztergomi Várszínház igazgatójának, Horányi Lászlónak a lánya is részt vesz a megmérettetésen

A Duna és a Duna World csatornán szombat esténként élő show keretében látható műsorban az előző évekhez hasonlóan három elődöntőben, két középdöntőben és egy döntőben hat héten át mérettetik meg magukat az indulók. A döntőt február 27-én tartják. A nyertes képviseli majd Magyarországot a májusi stockholmi nemzetközi megmérettetésen.

Az idei versenyre összesen 372 pályamű érkezett, ebből választotta ki a 10 fős szakmai előzsűri azt a 30 dalt, amelyek bemutatkozhatnak a nézők előtt a három elődöntő során. A műsorban a megújult négytagú zsűri - Zséda, Pierrot, Frenreisz Károly és Both Miklós -, valamint a közönség választja ki a bejutott 30 produkció közül a legjobbat. Az idei szériában ingyenes a pontozás és a szavazás A Dal applikáción, vagy az adás ideje alatt a műsor hivatalos honlapján keresztül, de megmaradt a hagyományos sms-ben történő pontozás és szavazás is. Horányi Juli, az esztergomi Várszínház igazgatójának, Horányi Lászlónak a lánya Come Along című számával indult a megmérettetésen, melyre folyamatosan szavazhatnak A Dal során a nézők.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN