Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2019. Május 24. 10:22, péntek | Helyi
Forrás: ITE

Hordj bátran nyáron is overált!

Hordj bátran nyáron is overált!

Ez az a ruhadarab, ami néhány évvel ezelőtt visszatért a divatba és azóta is folyamatosan új és újabb imádókat toboroz.

Az overál egy igazán kényelmes és praktikus ruhadarab, ám ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit fontos, hogy szánjunk a próbálgatásra némi időt.

Kényelem mindenek felett

Az overál szó hallatán automatikusan a télre asszociálunk. Az utóbbi években azonban teljesen új definíciót kapott és hódító útjára indult a lenge nyári kezeslábas. Az overál megkönnyíti azok életét, akik nem szeretik a szoknyát és a ruhákat, illetve nincs kedvük azzal vesződi, hogy egy adott nadrághoz megfelelő felsőt párosítsanak. Ráadásul ez a ruhadarab rendkívül kényelmes viselet lehet. Bár a mosdóba nem olyan könnyű kimenni benne, de a kényelem talán ezt a piciny nehézséget felülírja.

Ezerféle variáns

A kényelem mellett szintén pro érvként szól mellette, hogy ezerféle variációban kapható. Anyagától függően lehet nagyon elegáns, de akár laza, szabadidős viselet is. Idézhet akár a 70-es éveket, de elkalauzolhat minket 1995-be is. A különböző webshopokban számtalan variációval találkozhatsz a nyári overálra.

Hogyan találd meg a tökéletes overált?

Az overál kapcsán – csakúgy, mint bármilyen más ruhadarab esetén – nagyon fontos, hogy olyan szabású mellett voksolj, ami passzol a testalkatodhoz. Kritikus pont lehet a csípő tájéka, így ha ott túl bő az anyag, akkor az könnyen előnytelen látszatot kelthet. A választásánál körültekintően járj el. Vidd magaddal az egyik igazán őszinte barátnődet, aki szemtelenül az arcodba mondja, ha ez most annyira nem áll jól.

Az anyag kiválasztása nagyon fontos

Az overál esetén lényeges a megfelelő anyagválasztás. A túlságosan fényeset például érdemes lehet kerülni még akkor, ha alapvetően luxus hatást kelt, ugyanis ez nagyon kövérít és könnyen gyűrődik. Az egyik legtutibb választás a farmeranyag, ez ugyanis ápol és eltakar. Ha alacsony vagy, akkor pedig inkább kerüld el a hosszúnadrágos változatot, ugyanis az még inkább összenyom majd.

Egy szuper kiegészítő a kedvenc overálod mellé

Idén tavasszal nem volt hozzánk kegyes az időjárás, így aztán előfordulhat, hogy egy lenge overál nem lesz elegendő a hűvösebb napokon. Ilyenkor lehet kitűnő társad egy szuper, akár vékonyabb anyagból készült kardigán. Ez elférhet akár egy kisebb táskában is vagy a válladra akasztva is magaddal viheted. Az overál és kardigán megfelelő kombinációja pedig igazán csinos és stílusos ruházatot alkot majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban