Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 25. 09:15, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - Fotó: esztergom.hu

Hosszútávú megoldás született az esztergomi szemétszállításban

Hosszútávú megoldás született az esztergomi szemétszállításban

Sikerrel zárult a tárgyalássorozat és újra az Eszköz Kft. szállíthatja a szemetet Esztergomban. Az eddigieknél ráadásul hosszabb távú szerződést kötöttek a felek.

Január 25-től ismét az Eszköz Kft. szállítja majd el a szemetet Esztergomban – írtuk csütörtökön a döntés bejelentését követően a részleteket.

Romanek Etelka polgármester január 23-án ismét személyesen tárgyalt a Vertikál Zrt. vezetésével és az esztergomi Eszköz Kft. ügyvezetőjével a városházán, annak érdekében, hogy mihamarabb egyezzenek meg a felek. A január 2. óta tartó egyeztetéssorozatok végül eredménnyel zárultak, a hulladékszállítást végző közszolgáltató, a Vertikál Zrt. csütörtökön ugyanis végül elfogadta és aláírta korábbi alvállalkozója ajánlatát. Így pont került a szemétszállítási problémákkal tarkított elmúlt időszakra.

Esztergomban ezzel újra a helyi Eszköz Kft. saját munkavállalóival és gépparkjával végezheti a szemétszállítást péntektől.

Romanek Etelka hozzátette, hogy a korábbi 1-1 éves időtartamú megállapodások helyett sikerült a feleknek 2024-ig megegyezniük.

Nagy Attila ügyvezető pedig a képviselő-testületi ülésen arra kérte a város lakosságát, hogy az Eszköz Kft. korábban megszokott ügyfélszolgálati telefonszámán jelezzék az elmúlt időszakban elmaradt szemétszállítási problémákat. Az Eszköz Kft. vezetője azt is hangsúlyozta, hogy a csúszós utcákból (a hegyvidéki részekről) is elszállítják a hulladékot – olvasható az esztergom.hu beszámolójában.

Ekkor viszik el a szelektív szemetet - ÜTEMTERV ITT!

További információk:

Az Eszköz Kft. ügyfélszolgálatának elérhetőségei:
Tel.: 33/313-084
E-mail:ugyfelszolgalat@eszkozkft.hu

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 7.00-19.00
Szerda: 8.00-17.00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT