Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Február 29. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Madonna megint egy huszonéves fiúval szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. A helyzet különösen kínos, ugyanis Victor Cruznak partnere és gyereke is van.

Megint szemet vetett egy huszonéves férfira Madonna, ami egyben azt is jelentheti, hogy mostani partnere, a 24 esztendős Brahim Zaibat már nem sokáig élvezheti a társaságát. Az 53 éves énekesnő ezúttal egy amerikai focijátékos, Victor Cruz iránt érdeklődik, aki ugyanúgy a fia lehetne, mint a legutóbbi néhány barátja, hiszen csak novemberben töltötte be a 25. életévét.

A környezetében dolgozók egyike szerint a popsztár már az amerikaifoci-bajnokság döntőjén igyekezett elintézni, hogy bemutassák neki a sportolót, és miután ez nem sikerült, emberei még napokig üldözték Cruzt a kéréssel. Madonna szóvivője a híreket cáfolja, szerinte ugyanis az énekesnő csak néhány videót szeretett volna kérni a sikereit rendszeresen salsatánccal ünneplő játékosról. A bennfentes szerint ez azonban csak magyarázkodás, ugyanis Madonnára nézve roppant kínos, hogy kiderült a szándéka, mert Victor Cruznak nemcsak állandó partnere van, hanem egy hónapja apa is lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.