Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2017. Március 13. 18:50, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonötmillió forintot lopott a gyanú szerint szüleitől egy kaposvári férfi, akit több bűntársával együtt előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a 22 éves elkövető több részletben vitte el a szülei pusztaszemesi házának garázsában tartott pénzt, majd annak nagy részét a mindössze néhány hónapja ismert "barátaival" elköltötte.

A 18 és 44 év közötti gyanúsítottak az összegből a napi szükségleteik fedezése mellett lakásrészletet fizettek be, személygépkocsit vásároltak, szobákat béreltek egy panzióban és igénybe vették egy nő szexuális szolgáltatásait is.

A rendőrök a múlt hét végén fogták el az ügy hat, lopással és bűnpártolással gyanúsított, kaposvári, gedrei, pusztaszemesi, továbbá bábonymegyeri illetőségű feltételezett elkövetőjét, közülük hárman kerültek előzetes letartóztatásba.

A házkutatások során a pénz megmaradt részét a zsákmányból vásárolt több tárggyal együtt lefoglalták a nyomozók.

Címkék: Kaposvár, lopás, millió

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 27. 13:58, péntek | Belföld

Makronóm Intézet: elérheti az 1 százalékot az idei GDP-növekedés

Pozitív, akár egy százalékos idei GDP-növekedést várnak a Makronóm Intézet szakértői, akik szerint a kormányzati előrejelzésben szereplő 1,5 százalékos emelkedés sem lehetetlen.

2023. Január 27. 13:57, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: elfogadhatatlan, hogy a német kormány miniszterei akadályozzák a paksi bővítést

Felháborító, hogy a német kormány zöldpárti miniszterei ideológiai vagy politikai okokból blokkolják a paksi bővítést, erre ráadásul semmifajta európai jogalap nincs, nem tiltott a nukleáris együttműködés Oroszországgal

2023. Január 27. 13:55, péntek | Belföld

Az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtéséhez 650 ezren csatlakoztak

Magyarország legnagyobb ünnepi összefogásához, az adventi adománygyűjtéséhez több mint 650 ezer adományozó csatlakozott és csaknem 300 millió forintot gyűjtöttek össze.

2023. Január 27. 13:50, péntek | Belföld

Nébih: Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó a TEDi üzleteiből

Határérték feletti, technológiai eredetű szennyezőanyagok miatt Aldiva Unicorn Wheels 220 grammos Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).