Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. December 19. 00:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Hűtőszekrényben találtak húszmillió forint értékű kábítószert a rendőrök

Hűtőszekrényben találtak húszmillió forint értékű kábítószert a rendőrök

Nyolc kilogramm amfetamint foglaltak le a nyomozók Budapesten egy hűtőszekrényben, a kábítószer feketepiaci értéke legalább húszmillió forint

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon pénteken.

Azt írták, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 44 éves budapesti és egy 31 éves nagycenki férfi ellen.

A gyanú szerint a férfiak hétfőn egy fővárosi benzinkúthoz beszéltek meg találkozót, ahonnan a budapesti férfi otthonába mentek. A nyomozók akkor igazoltatták őket, amikor távoztak onnan.

Egyiküknél 330 gramm fehér port találtak, amely az elvégzett gyorsteszt szerint amfetamin. A lakásban pedig a rendőrök több csomagban további összesen nyolc kilogramm fehér porra - az első szakértői vélemény alapján szintén amfetaminra -, a kábítószer hígításához használt szerekre, valamint a porciózáshoz és a csomagoláshoz szükséges eszközökre bukkantak, amelyeket lefoglaltak. A gyanúsított a drogot a hűtőszekrényben rejtette el.

A rendőrök mindkét férfit kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. A bíróság elrendelte a budapesti férfi előzetes letartóztatását és a nagycenki férfi házi őrizetét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára