Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2021. November 05. 06:28, péntek | Helyi
Forrás: Városháza

Ideiglenes forgalmi rend változás lépett életbe a Pór Antal tér környékén

Ideiglenes forgalmi rend változás lépett életbe a Pór Antal tér környékén

Várhatóan november 12-ig közmű- és útépítési munkálatok miatt a gépjárműforgalom elől átmenetileg lezárásra került a Pór Antal tér, emiatt a környező utcákban a fent említett időpontig módosul a forgalmi rend is.

A IV. Béla király utca, Bottyán János utca és a Pór Antal tér közti szakaszára az építkezés idején nem lehet behajtani, tekintettel arra, hogy az utca szélessége nem teszi lehetővé a kétirányú gépjárműforgalom átmeneti kialakítását.

A munkálatok idejére zsákutca lesz a Deák Ferenc utcának az Eszperantó utca és a Pór Antal tér közötti, jelenleg egyirányú szakasza is. A Deák Ferenc utca ezen szakaszán átmenetileg kétirányú forgalmi rend kerül kialakításra.

A Városháza a közleményében felhívja a figyelmét az arra járóknak, hogy az érintett útszakaszon fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek, továbbá a lakosság türelmét és megértését kérik az átmeneti kellemetlenség miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.