Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

A Művészet Esztergomért Adventi Kiállítás és Vásár, ahogy minden egyéni- és csoportos kiállításunk, értékteremtő céllal jött létre és immár tizedik alkalommal ad élményt az év legcsendesebb időszakában a Kapcsolatok Házába ellátogató művészetkedvelőknek. Nagyon jó lehetőség támogatni a művészeket alkotásaik megvásárlásával, amely akár egy különleges és egyedi karácsonyi ajándék is lehet. A művé-szetet támogatni mindig nagyon jó befektetés. Most ismét itt a lehetőség, hogy segítsék az alkotókat, akik 25-50% felajánlást tettek eladott képeik árából az Eurohíd Alapítvány javára. Az alapítvány a be-folyt összeget a jövő évi kiállítások létrehozására fogja fordítani, tehát visszakerül a kiállító művészekhez.

Eddig minden évben a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumának Rondella Galériájában láthatták adventi kiállításunkat, idén pedig a Kapcsolatok Háza ad otthont számunkra. Az idei évben ez már a 11. kiállításunk, amit a Kapcsolatok Házában láthatnak az érdeklődők. Talán egy kicsi elérhetőbb helyen, a város szívében, a Széchenyi téren várjuk Önöket december 22-ig.

Ezen a csoportos kiállításon esztergomi és környékbeli alkotók mutatkoznak be, akik valamilyen módon bekapcsolódtak már az Eurohíd Alapítvány munkájába. Fotók, festmények és grafikák egyaránt megta-lálhatók a tárlaton. Változatos, sokszínű anyag gyűlt össze. A kiállítók minden évben változnak, attól függően, hogy mely művészeknek van lehetőségük beadni munkát abban az évben, de az Eurohíd Ala-pítvány művészeti köre folyamatosan bővül, így új nevekkel is találkozhatnak a Kapcsolatok Háza tárlatán.

A X. Művészet Esztergomért Adventi Kiállítás 2022. december 4-22. között látogatható a Kapcsolatok Házában (Esztergom, Széchenyi tér 14.). Hétfői napok kivételével, 11:00-16:00 óra között vagyunk nyit-va. A belépés ingyenes!

Látogassanak el hozzánk és támogassák a kortárs művészeket!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban