Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2018. Március 25. 11:49, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Idős asszonyt vert át hitelekkel egy fiatal nő

Idős asszonyt vert át hitelekkel egy fiatal nő

A csaló több mint egymillió forint kárt okozott egy pécsi asszonynak.

Csalás bűntett, valamint sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2016 szeptembere és 2017 januárja között több alkalommal rábeszélt egy idős asszonyt arra, hogy a saját nevére hitelt vegyen fel különböző pénzintézetektől. A gyanúsított azt ígérte a sértettnek, hogy a törlesztőrészleteket majd ő rendezi, de egyet sem fizetett ki. Arra is rávette a sértettet, hogy kölcsönadja neki aranyékszereit, azonban azokat később nem adta vissza, hanem eladta. A nővel szemben összesen ötrendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: csalás, , pécs, sikkasztás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.