Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 01. 11:24, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Idős férfi halt meg az utcán Esztergomban – Nyomoz a rendőrség! - VIDEÓVAL

Idős férfi halt meg az utcán Esztergomban – Nyomoz a rendőrség! - VIDEÓVAL

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlanság miatt indított büntetőeljárást az esztergomi rendőrség a múlt héten az utcán elhunyt férfi ügyében.

Elhunyt egy férfi az utcán Esztergomban – írtuk elsőként az esetről múlt hétfőn. A részletekre hamar fény derült, jelentkezett ugyanis az elhunyt fia az információkkal. Mint akkor az InfoEsztergom.hu-nak elmondta: 73 édesapja halt meg, aki már előző nap is orvosnál járt mellkasi fájdalmakkal a Háziorvosi Ügyeletre. Másnap ismét rosszul érezte magát, ám akkor már nem jutott el a háziorvosig, a Baross Gábor utcában a rendelőtől 50 méterre egy padig tudott csak menni. Még annyi ereje volt, hogy segítséget kérjen egy járókelőtől, majd a rendelőből sietett ki az orvos segíteni, ám már sem ő, sem a mentők nem tudták a férfi életét megmenteni.

A férfi fia az RTL Klub Híradójában is elmondta, hogy érdemi vizsgálat nélkül engedték haza édesapját a kórházból előző nap. Csak egy fájdalomcsillapítót kapott. Szerinte viszont EKG-vizsgálatot kellett volna végezni. Hozzátette: a boncolás szerint édesapja halálát szívproblémák okozták, ezért a megfelelő orvosi ellátás hiányában ügyvédhez fordult és feljelentést tett.

Az ügyben már a megyei kormányhivatal vizsgálódik, az orvosi ügyelet is belső vizsgálatot indított, a rendőrség pedig halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.