Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 28. 07:34, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Idős férfit bántalmaztak és ellopták a kocsiját – elfogták az esztergomi párt a rendőrök

Idős férfit bántalmaztak és ellopták a kocsiját – elfogták az esztergomi párt a rendőrök

Az esztergomi rendőrök 24 órán belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével gyanúsított párt, aki a minap egy bántalmaztak egy 66 éves férfit, majd ellopták a kocsiját.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy esztergomi pár ellen, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 25-én otthonában bántalmaztak egy 66 éves férfit, majd elvették mobiltelefonját és eltulajdonították személygépkocsiját. A sértett a bántalmazás során szerzett sérülései miatt csak másnap értesítette a rendőrséget és tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen. Elmondta, hogy az utcán odalépett hozzá egy számára ismeretlen férfi és nő. Beszélgetni kezdtek, amit nem sokkal később a férfi lakásán folytattak, ahol a 31 éves P. Ádám, miután elfogyott a söre, ideges lett. Pénzt követelt a sértettől, de ő nem adott. Ezután bántalmazták őt.

A nyomozók november 26-án a városban megtalálták a férfi kocsiját és a tanúkutatás, valamint a széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen azonosították azt a helybéli párt, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A 38 éves T. Tímeát és a 31 éves P. Ádámot otthonukban fogták el a rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Az esztergomi nyomozók a tettesek elfogását követően visszaadták a sértettnek a gépkocsiját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT