Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 02. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Idős nőre tört rá miután csavarhúzót lopott Tokodaltárón

Idős nőre tört rá miután csavarhúzót lopott Tokodaltárón

Idős asszony otthonába ment be hívás nélkül a minap O. Ferenc, aki pénzt is követelt a sértettől. A rendőrség gyorsan őrizetbe vette a férfit, aki már előzetes letartóztatásban is van.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság O. Ferencet augusztus 1-jén, akit lopás vétség és lopás vétség kísérlete elkövetésével gyanúsít a Dorogi Rendőrkapitányság. Július 30-án hajnalban fogták el őt a rendőrök, miután Tokodaltárón behatolt egy egyedül élő, idős asszony otthonába. O. Ferenc pénzt kért a nénitől, aki nem adott neki. Helyette értesítette rokonait a történtekről. A hozzátartozók riasztották a rendőröket. A 41 éves helybéli azt állította, hogy régi ismerőse a ház tulajdonosa, őt akarta meglátogatni. Hogy miért pont hajnalban, arra már nem tudott válaszolni, ezért kitalálta, hogy egy fiatal férfit látott az udvaron, aki elfutott előle. A dorogi rendőrök átkutatták a férfi ruháját. Pólójában egy csavarhúzó volt, melyről kiderült, hogy azt a tettenérést megelőzőn lopta el egy közeli családi házból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.