Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2021. Október 11. 10:54, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Időseket kifosztó nőt kaptak el

Időseket kifosztó nőt kaptak el

A kecskeméti rendőrök másfél órán belül elfogták a kétrendbeli kifosztással gyanúsítható nőt. Az ügy vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Egy 48 éves kecskeméti nővel szemben folytattak eljárást kifosztás bűntett elkövetése miatt a megyeszékhely nyomozói. A gyanú szerint a helybéli leszólított egy idős férfit az egyik kecskeméti parkban. Először szexuális szolgáltatást kínált áldozatának, aki ezt visszautasította. Az asszony ezután felajánlotta, hogy segít vinni a szatyrát, amit az idős jóhiszeműen elfogadott. A nőnek több se kellett, fogta a zacskót és elszaladt, benne a szépkorú irataival és pénzével – közölte a rendőrség.

Két héttel később az asszony egy másik férfit kezdett követni, aki vásárlásból sétált hazafelé. A nő pénzt kért a szintén 69 éves férfitól, de nem járt sikerrel. Az asszony több utcán keresztül követte a sértettet, és végig pénzt követelve kiabált. Aztán egy óvatlan pillanatban a nő az idős mögé lépett, kivette a pénztárcát a zsebéből, és eltette az 1500 forintot, amit benne talált. Ezután szétszakított a férfi kezében lévő szatyrot, kivette belőle a kenyeret, majd elszaladt.

A kecskeméti rendőrök másfél óra múlva elfogták az asszonyt és őrizetbe vették. A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az egyenruhások a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 12:00, kedd | Belföld

Engedély nélkül tartott fegyvereket a gyenesdiási lövöldöző

Több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában az a férfi, aki hétfő este több lövéssel megsebesítette feleségét, majd végzett magával

2021. December 07. 09:39, kedd | Belföld

Meghalt 224 beteg, 4311 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Meghalt 224, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4311 koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu kedden,

2021. December 07. 08:34, kedd | Belföld

Rálőtt a feleségére, majd végzett magával egy férfi

Súlyosan megsérült egy nő hétfő délután Gyenesdiáson, miután többször is rálőtt a férje, aki később végzett magával - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. December 07. 05:00, kedd | Belföld

Emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Emelkedést mutat a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - írta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn a honlapján.