Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 12. 15:29, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Időszakosan lezárják a Helischer utcát

Időszakosan lezárják a Helischer utcát

Február 13-án időszakos útzár lesz érvényben a Helischer utcában – hívta fel a figyelmet erre a városháza. A lezárás az iskola és a sportcsarnok látogatóit is érintheti.

A Prímás-szigeti parkoló bővítési munkálatai miatt február 13-án, csütörtökön több alkalommal is időszakos útzárra számíthatnak az arrafelé közlekedők. A bontási munkálatok miatti ideiglenes korlátozásokra 8 és 14 óra között kerül sor, így a kora reggeli és délutáni csúcsidőszakot nem érintik. Az érintett útszakasz jelentős forgalmat bonyolít le, a Prímás-szigeti parkolóba érkezők mellett a Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolába és a Pézsa Tibor Sportcsarnokba érkezőket is érintik a forgalomkorlátozások.

A kivitelező Zöld-Út Kft. igyekszik a legrövidebb időszakokra bevezetni az útzárat, az arrafelé közlekedők türelmét és megértését kéri – közölte a városháza Esztergom oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.