Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. November 16. 10:32, szerda | PR
Forrás: (x)

Így készülj fel 2023-ra: Válságálló megoldások cégeknek

Így készülj fel 2023-ra: Válságálló megoldások cégeknek

Hogyan biztosítsd be vállalkozásod pénzügyeit ilyen nehéz gazdasági körülmények között? A faktorálás lehet a legjobb megoldás.

Ismerd meg cikkünkből, hogy melyek azok a legfontosabb tényezők, amelyek hozzájárulnak a sikeres pénzügyekhez válság idején és miért lehet számodra is segítség a faktorálás!

Hogyan legyen vállalkozásod sikeres 2023-ban? Nos, mindennek az alapját a biztos pénzügyek jelentik. Ráadásul az előttünk álló gazdasági nehézségek különösen indokolják, hogy felkészülten és tudatosan kezeljük vállalkozásunk financiális kérdéseit. Íme, három olyan tényező, ami fontos a büdzsé tervezése szempontjából és a faktoring megoldás rá!

#1: Megbízhatóság és kiszámíthatóság

Rendkívül fontos lesz a kiszámítható pénzügyi tervezés. Érdemes különböző tervezeteket készíteni: legyen egy pozitív és negatív megközelítésű büdzséd is. Így tudhatod, hogy ezekben az esetekben milyen megszorítások vagy fejlesztések férnek bele. A faktorálás során bizton számíthatsz arra, hogy számláid végösszegét már a benyújtás napján megkapod, így likviditásod és likviditási rátád jelentősen javul. Márpedig mi lehetne megbízhatóbb, mint az, hogy pontosan tudod, mikor érkezik be kiállított számlád összege?

#2: Sales tevékenység kalkulációja

Mekkora bővülést tervez a vállalkozás? Hány új ügyfél szükséges ahhoz, hogy tovább fejlődjetek és a piac meghatározó szereplőjévé váljatok? A helyes kalkuláció nagyon fontos és ne hagyd ki pénzügyi terveidből. A faktorálás segítségével pedig bátran terjeszkedhetsz, hiszen a különböző faktoring típusok lefedik például az új ügyfél kockázatot vagy külföldi terjeszkedést is. Így pénzügyi biztonságod ezekben a helyzetekben is garantált.

#3: Likviditás megőrzése

Nehéz gazdasági helyzetben az egyik legfontosabb, hogy likviditásod megőrizd. Számos vállalkozás ellenőrzi szerződéskötés előtt, hogy a partnerének mérlege milyen volt az elmúlt években. Hiszen számukra is rendkívül fontos, hogy megbízható céggel működjenek együtt, hosszú távon. A faktorálással tervezhetővé válnak a bevételeid, és likviditásod javul, ami szintén meglátszik majd a beszámolódban. Tulajdonképpen faktoringgal a már elvégzett munkád utáni összeget kapod meg sokkal hamarabb, mint a számlán feltüntetett fizetési határidő. Ennek köszönhetően egy nehéz gazdasági helyzettelt sokkal nagyobb magabiztosággal nézhetsz szembe!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 14:01, szerda | PR

Gazdaságos fűtési tippek a Kazán WebShoptól

Talán soha nem volt még olyan fontos, hogy gazdaságosan fűtsük otthonunkat, mint most. A megemelkedett energia- és gázárak mindenkit gondolkodásra késztetnek, különösen most, közvetlenül a téli hónapok előtt.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 10:34, péntek | PR

Ha van weboldalad, ezt 2023-ban meg kell tenned

Időben fel kell készülnöd a jövő évre, ha van weboldalad, vagy webshopod és nem csak Esztergom környékén, de országosan számítasz forgalomra.

2022. November 25. 10:33, péntek | PR

6 hely, ahol mindenképpen készíts fotót, ha Las Vegasban jársz

Napjainkban a közösségi oldalak népszerűsége töretlen. Ha te is szereted kitenni ezekre a legjobban sikerült képeidet, akkor mutatjuk is, hogy hol, milyen helyeken készíts képet, ha Las Vegasban jársz!