Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2020. December 22. 19:09, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Illegális migránsok buktak le Esztergomban

Illegális migránsok buktak le Esztergomban

A rendőrök két illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Esztergomban.

A rendőrségre december 22-én 11 óra 52 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy esztergomi gyár telephelyére érkező kamion pótkocsijáról két migráns leugrott, majd elszaladt.

A rendőrök állampolgári jelzés alapján a 10-es úton Tát külterületén elfogták a két férfitt, akik pakisztáni állampolgárnak vallották magukat.

Sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök az előállításukat követően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölte a rendőrség.

Novemberben négy illegális migránst fogtak el a rendőrök, akik szintén egy esztergomi cég telephelyére érkező kamionban bújtak el. - RÉSZLETEK ITT!

Korábbi cikkek:

Kamera rögzített egy esztergomi tömegverekedést - VIDEÓ

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.