Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Június 01. 11:48, csütörtök | Helyi
Forrás: ITE

Ilyen lesz a nyári táskadivat!

Ilyen lesz a nyári táskadivat!

Talán nem újdonság azt mondani, hogy a táska – különösen a hölgyek körében – nem csak praktikus célokat szolgál, hiszen egyes darabokba akár a fél gardrób is beleférhet.

Pontosan emiatt pedig kapható mindenféle színben, stílusban és méretben, így annak, hogy milyen választunk, csak a pénztárcánk – és persze az ízlésünk szabhat határt.

Célszerű először tisztáznunk, hogy melyek a legnépszerűbb alapdarabok a hölgyek ruhatárában (az ekszertaska.hu gyűjtése alapján):

1. Clutch avagy borítéktáska – ez a kézbentartós modell elég helytakarékos, leginkább kivételes alkalmakkor használatosak, hiszen a szemceruzán és némi papírpénzen kívül nem sok mindennek akad benne hely. Ha ilyet választasz, egy egyszerű fekete darabbal nem lőhetsz mellé – közhely ugyan, de igaz: a legsötétebb szín sosem megy ki a divatból. Azonban, ha valami különlegesebbre vágysz, bátran válogass a flitteres, csillámos, csatos, neon- vagy cukorkaszínű darabokból, ezek idén is hódítani fognak. Persze arról se feledkezz meg, hogy passzoljon az outfitedhez, különösen a cipőhöz!

2. Tote bag vagy válltáska – a ’legalapabb’ alapdarab. Létezik kicsi, nagy, közepes, ezerféle alakú és mintájú belőle, így csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyet választasz. Idén egyre több helyen kapható belőle a nagyon különleges hatást nyújtó króm színű, kicsit olyan, mintha egy táska alakú tükröd lenne. Szintén nagy népszerűségnek örvendenek a csatok és a földszínek 2017-ben, de a műbőrből és a patchwork technikával készült válltáskák is ugyanúgy hódítanak – csak tőled függ, hogy a lazább, vagy az elegánsabb vonalat erősíted!

3. Handbag vagy kézitáska – a különbség e között és a válltáska között, hogy más féle füllel vannak ellátva, sőt, vannak olyan modellek is, melyek füle állítható: így hangulatodtól és/vagy a táskád tartalmától függ, hogy kézi- vagy válltáskaként szeretnéd, hogy funkcionáljon. Az idei nyár divatos darabjai színekben a természet színeit idézik, anyagukban pedig a műbőr, bőr, a lenvászon alapanyagok a legnépszerűbbek, strandra pedig a PVC lehet a tökéletes választás.

4. Backback avagy hátizsák – néhány éve újra divatba jött ez a praktikus táska, nem kevesek örömére: kényelmes, pakolós, és meg kell hagyni, kölcsönöz viselőjének egy laza, de igényes megjelenést – bár ez utóbbi attól függ, hogy milyet választunk. Az egyszerű fekete műbőrből készült szütyő jellegű hátizsák már ezer éve divat, és könnyedén jósolhatunk neki még ugyanennyit. Idén is népszerű lesz a terrakotta, a bézs, a barna és narancssárga színekben készült hátitáska, de az extrém darabok kedvelői sem fognak csalódni: neon, csillám, és flitter is akad minden mennyiségben! Az anyaga pedig majdnem mindegy, hiszen nagyon széles skálán mozognak az idén nyáron oly divatos darabok: vászon, bőr, műbőr, PVC – ezek közül bármelyik jó választás lehet.

Címkék: ékszer, divat, táska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT