Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2021. Június 24. 14:26, csütörtök | Belföld
Forrás: Kásler Miklós Facebook

Ingyenesen vehetnek részt az idei Múzeumok Éjszakája programjain az egészségügyi és a szociális dolgozók

Ingyenesen vehetnek részt az idei Múzeumok Éjszakája programjain az egészségügyi és a szociális dolgozók

A koronavírus-járvány elleni védekezés első vonalában helytálló hősök munkáját ezzel a felajánlással is szeretné elismerni az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Az erről szóló bejegyzést Kásler Miklós miniszter osztotta meg közösségi oldalán.

"A két ágazat közel 200 ezer érintett szakdolgozója, egy embert próbáló esztendőt követően lélegezhet most fel. Ezt a régen várt időszakot pedig a testi-lelki rekreáció és feltöltődés minden eszközével igyekszünk támogatni.

Az élet újraindítása jegyében, az érdeklődők országszerte több mint 250 kulturális intézmény programjai közül válogathatnak majd. A 19. Múzeumok Éjszakája eseménysorozaton az egészségügyi és a szociális dolgozók a munkaviszonyukat igazoló dokumentum felmutatásával vehetnek részt ingyenesen.

A kollégáimnak és valamennyi érdeklődőnek kellemes kikapcsolódást kívánok! " -olvasható az EMMI miniszterének facebook bejegyzésében.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:59, kedd | Belföld

Népszámlálás - Már több mint félmillió háztartásban online kitöltötték a kérdőívet

Már több mint félmillió háztartásban töltötték ki az interneten az október elsején indult népszámlálás kérdőívét - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2022. Október 04. 12:57, kedd | Belföld

A kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta

Az aszályos nyár után a kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalán.

2022. Október 04. 09:10, kedd | Belföld

Ezt a videót mindenkinek látnia kellene, aki közlekedik - Mit tegyünk, ha szirénázó autó közelít?

A Katasztrófavédelem tette közzé közösségi oldalán az alábbi videót, amelyben különböző közlekedési szituációkat látunk arról, hogy kellene reagálniuk a közlekedőknek, ha szirénázó autót látnak, hallanak.