Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Február 19. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Internetes csaló bukott le, sértetteket keres az esztergomi rendőrség

Internetes csaló bukott le, sértetteket keres az esztergomi rendőrség

Csalás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség egy 20 éves szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint internetes oldalakon kínált telefonokat eladásra, de fizetés után a termékeket nem küldte a vevőknek.

A sértett január másodikán tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy internetes portálon encike176 azonosítóval telefont kínált eladásra, a vételár átutalását követően azonban a sértett hiába várta, a 2012. november 19-én kifizetett termék nem érkezett meg. A rendőrök a bejelentés alapján széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során azonosították a feltételezett elkövetőt. A 20 éves szabadszállási férfit az esztergomi nyomozók kérésére hétfőn a jászberényi rendőrök fogták el. Gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy tavaly november óta kínált eladásra különböző termékeket internetes oldalakon. Több alkalommal utaltak át számára a sértettek különböző összegeket, a meghirdetett termékeket azonban egyik vevő sem kapta meg.
A 20 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Emellett az Esztergomi Rendőrkapitányság további sértettek jelentkezését várja. Amennyiben a fenti azonosítóval rendelkező internetes eladó mást is hasonló módon megkárosított, jelentkezzen személyesen az Esztergomi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-33/510-240-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindul a "piskóta" körforgalom építése

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.