Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2019. Május 30. 06:48, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Fotó: MTI

Ismét jelentős késésekre kell számítani az esztergomi vasútvonalon

Ismét jelentős késésekre kell számítani az esztergomi vasútvonalon

Akár 40 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

Meghibásodott egy biztosítóberendezés Piliscsaba és Pilisvörösvár között az esztergomi vasútvonalon csütörtökön hajnalban.

Emiatt ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés. A vonalon utazók 30-40 perccel hosszabb menetidővel számoljanak - közölte reggel a MÁVINFORM.

A vonatok Piliscsabáról visszafordulnak Esztergom felé, Pilisvörösvárról pedig Budapest felé. Az utasok távolsági buszjáratokra szállhatnak át, a szakaszra érvényes vasúti bérleteket és utazási igazolványokat elfogadják.

Kedd egy váltó hibásodott meg, akkor amiatt voltak késések - Részletek ITT!

FRISSÍTÉS:

Újra járnak

Újra járnak a vonatok Piliscsaba és Pilisvörösvár között az esztergomi vonalon, ahol korábban meghibásodott egy biztosítóberendezés – közölte csütörtök reggel nem sokkal 8 óra után a Mávinform az MTI-vel.

Hozzátéve: a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre, a vasúti bérleteket már nem fogadják el a távolsági autóbuszokon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.