Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2022. Május 29. 15:37, vasárnap | Helyi
Forrás: index.hu

Ismét magyarok nyűgözték le a híres brit tehetségkutató zsűrijét

Ismét magyarok nyűgözték le a híres brit tehetségkutató zsűrijét

Kilenc év után újra magyar árnyékszínház produkciója vette le a lábáról a Britain′s Got Talent című tehetségkutató zsűrijét. Az Attraction Juniorst az eredeti Attraction-vezető fia irányítja.

Az előadás az iskolai bántalmazás veszélyeire igyekszik felhívni a figyelmet.

Kilenc évvel az Attraction győzelme után egy újabb magyar árnyékszínház tűnt fel a brit Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban. A formáció Attraction Juniors néven indult el, a névazonosság pedig nem véletlen.

A Metro beszámolója szerint a fiatal társulat vezetője ugyanis Szűcs Martin, az eredeti Attraction vezetőjének, Szűcs Zoltánnak a fia. A fiatalember a bemutató előtt a zsűritagoknak elárulta, hogy édesapja a színfalak mögött szurkol neki.

A társulat performanszának középpontjában az iskolai zaklatás veszélyei álltak.

A Simon Cowell-lel felálló zsűrin – melynek összetétele ugyanaz, mint 2013-ban volt – teljesen úrrá lett a nosztalgia, az eredeti produkción meghatódó Amanda Holden is alig jutott szóhoz a látottak után.

Az ítészek megkérdezték, hogy a juniorok vagy elődeik a jobbak, mire Szűcs Martin azt válaszolta, hogy ők. Azt ugyanakkor hozzátette: a legjobbaktól volt lehetőségük tanulni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 07:45, péntek | Helyi

Lázár János: az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformja készül

Az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformját készíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán Csoporttal - jelentette be a közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.