Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2019. Június 19. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Idén már ötödik alkalommal lesznek újra angyalok környékünk motorosai.

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják – írtuk az esemény beharangozójában, ahol még azt a díjnyertes képet is megmutattuk, melyre licitálni lehet. Részletek ITT!

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület tagjai pedig az eseménnyel kapcsolatban felhívják a térségben élők figyelmét, hogy több útszakaszon is forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton.

Szombaton 12:15-kor indul Dorogról a P+R parkolóból a Motorosok is lehetnek angyalok jótékonysági motoros felvonulás. A motorosok létszáma kb. 500-550 motor.

A felvonulás útvonalán minimális forgalmi korlátozás várható, de kizárólag menet vonulásának idején – írták közösségi oldalukon a polgárőrök.

Az útvonal:

Dorog, P+R parkoló, Köztársaság út, Gorkij utca, Bécsi út, Tokodaltáró, Tokod, Bajnai út, Tát, Öreg Halász étteremnél vissza Esztergom felé 117-es út, 11-es út (régi táti út) Hősök tere körforgalom, Terézia utca, Petőfi utca.
Itt a kórház bejáratán bemennek egy körre, majd az Arany János utcán át (az egyirányúsítás erre az időre megszűnik) a Simor Jánoson a Sissay közön keresztül a Kossuth utcán fel a Bazilikáig.

Részletes útvonal ezen a linken elérhető!

A Bazilika előtti parkoló 8 órától parkolási korlátozás alá kerül, mert a rengeteg motor a feljáró két oldalán áll majd meg. (engedéllyel)

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.