Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. Május 10. 14:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan, jogsi nélkül és más autó rendszámával

Ittasan, jogsi nélkül és más autó rendszámával

A devecseri rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves fiatalembert.

A járőrök vasárnap virradóan Pusztamiskén a Dózsa György utcában igazoltattak egy 21 éves férfit, aki személyautóval közlekedett. Az intézkedés során a sofőr nem tudta bemutatni a vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét, így az egyenruhások az autón található forgalmi rendszámot és a fiatalember vezetői engedélyét ellenőrizték a nyilvántartásban – közölte a rendőrség.

Megállapították, hogy a kocsira felszerelt hatósági jelzés egy másik járműhöz tartozik, illetve azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a Devecser környéki településen élő férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. Az elkövetett cselekmények miatt a járművezetőt elfogták és előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi beismerő vallomást tett. Ellene büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak