Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 08. 08:48, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ittasan, papírok és műszaki nélkül autózott

Ittasan, papírok és műszaki nélkül autózott

Papírok nélkül, lejárt műszakival, ittasan vezetett és még a biztonsági övét sem használta az a férfi, akit vasárnap délután igazoltattak a dorogi járőrök Tokodaltáró belterületén, de ez még nem minden.

A rendőrök először jogosítványát és a Skoda Favorit forgalmi engedélyét kérték a jármű vezetőjétől. Előbbivel nem rendelkezett, a kocsi műszaki engedélye pedig 2011. július 16-án lejárt. Az autót egyébként 2012. július 22-én vásárolta a férfi, de átírásáról nem gondoskodott az okmányirodában és a kötelező felelősség biztosítást sem kötötte meg.

Ezt követően a rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztását kérték számon a gépjármű vezetőjén, majd ellenőrizték, fogyasztott-e alkoholt, mielőtt autóba ült volna. Utóbbi szintén bizonyosságot nyert, a szonda ittasságot mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.

A férfival szemben a fenti szabálysértések elkövetése miatt szabálysértési és közigazgatási eljárást kezdeményeztek a járőrök, az ittas járművezetés miatt viszont büntetőeljárás indult vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.