Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 21. 07:36, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ivott majd vezetett, közben se jogsi, se forgalmi

Ivott majd vezetett, közben se jogsi, se forgalmi

Többszörös szabályszegővel szemben intézkedtek kedden Sárisápon a dorogi rendőrök. Egyik okmánya sem felelt meg a szabályoknak, ráadásul ittas is volt.

Az 56 éves V. Ferenc nem tartotta magánál vezetői engedélyét, személyi igazolványát, a jármű forgalmi engedélyét és nem tudta igazolni azt sem, hogy a járművére megkötötte-e a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást. Vezetői engedélyének orvosi érvényessége is lejárt februárban, sőt jogosítványát korábban visszavonta a Dorogi Rendőrkapitányság. A járművezető ezzel még nem fejezte be a szabályszegések sorát. A személygépkocsi műszaki érvényessége is lejárt már 2011. július 9-én, sőt a Dorogi Okmányiroda a járművet 2011. március 23-án kivonta a forgalomból, így azzal nem közlekedhetett volna. Miután az okmányvizsgálattal végeztek az egyenruhások, ellenőrizték a férfi ittasságát. A vele szemben alkalmazott szonda pozitív eredményt mutatott.

V. Ferencet a járőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol az általa elkövetett szabályszegések miatt eljárásokat indítottak vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.