Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2019. Április 19. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Motoros túrával színesített izgalmas családi nap lesz hamarosan a Duna-parton

Motoros túrával színesített izgalmas családi nap lesz hamarosan a Duna-parton

Rendőrök, polgárőrök és mentők - velük találkozhatnak az érdeklődők május 19-én a Duna-parton egy színes családi nap keretében. Az eseményhez egy motoros teljesítménytúra is kapcsolódik.

Játékos kresz-verseny, járműbemutató, egészségügyi oktatás motorosoknak, motoros ügyességi és Rockousticum koncert is várja egyebek közt az érdeklődőket május 19-én a Nagy-Duna sétányon.

A programhoz tartozik egy motoros teljesítménytúra is, amely Budakalászról indul, majd Esztergomban ér véget egy záróbulival, ahol a díjakat is átadják a szervezők, a Szentendre Város Baleset Megelőzési Bizottsága és Esztergom Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottság.

Mindenki saját motorral indulhat, saját felelősségére.

Értékes ajándékok lesznek kiosztva a feladatok teljesítése alapján.

A túra két részből áll: első rész a szentendrei területen lévő állomáshelyeken lévő feladatok teljesítése, majd 13 órakor legkésőbb Esztergom térségébe érkeznek a motorosok és itt is lesz három állomáshely feladatokkal. Érkezés után a zárórendezvény helyszínén minden résztvevő kap egy finom vacsorát, majd jön a koncert.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.