Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2019. November 21. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Izgalmas és játékos kalandok a LogiKaLand programon!

Izgalmas és játékos kalandok a LogiKaLand programon!

Ismét megtartja izgalmas, kisgyermekes családoknak szóló programját, a LogiKaLandot az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány november végén. A program ingyenes, célja a logikai készségek játékos fejlesztése.

A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló LogiKaland programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű. A játékok mindegyike kreatív gondolkodást és szellemi munkát igényel, a megoldásokhoz szükség van a játékosok logikai és matematikai képességeire, találékonyságukra. Az egyes feladatok csapatban is megoldhatók, játékosan juthatnak a résztvevők a közösség élményéhez. Minden állomáson egy-egy önkéntesük segíti a feladatok megoldását, a játékok visszarendezését a következő csapat számára.

A játékosok egy pecsételő füzettel haladnak az állomásokon, a kalandozás végén kis jutalmat kapnak a résztvevők.

Ízelítő a játékokból: Labirintusok- Manóka ugrál - Menü Manóka buliján - Melyik házban laknak az állatok? – Mézeskalácsház – Fogaskerekek – Játékbarlang - Távirányítós autók - Elektromos készletek – Lézerépítő - Mágnesek világa - Furfangos barkács - Építés mérlegre - Melyik a nehezebb? – Kapla - Logivár - Tervezz és mérj - Manóka fürdőszobája - Csomagoljuk a Rubik kockát! – Szabaduló szoba – Sudoku - Logikai feladványok - Trükkös kérdések - Golyópálya.

A PROGRAM IDŐPONTJA: 2019. november 23. 14:00-17:00
HELYSZÍNE: Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.