Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Május 09. 09:21, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK/fotó:illusztráció

Ízirájder öcsém! Kétszer kapták el a rendőrök a tokodi segédmotorost

Ízirájder öcsém! Kétszer kapták el a rendőrök a tokodi segédmotorost

Csak a híressé vált klasszikus Üvegtigris mondattal lehet elképzelni azt a tokodi segédmotorost, akit csütörtökön kétszer is elkaptak a rendőrök: se bukósisak, se jogsi, se biztosítás, se világítás…

Vezetői engedély nélkül, nem működő világítóberendezésekkel felszerelt segédmotor-kerékpárjával közlekedett egy férfi május 8-án Tokodon. A dorogi rendőrök megállították. Kiderült, hogy a járműre a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötötte meg a tulajdonosa. A motorost az általa elkövetett szabálysértésekért helyszíni bírsággal büntették a rendőrök, majd felhívták a figyelmét, hogy járművével tovább nem közlekedhet. A férfi megígérte az egyenruhásoknak, hogy nem ül föl a motorra, azt a járdán hazatolja. Az egyenruhások elköszöntek a járművezetőtől és továbbindultak. A járőrök a faluban maradtak, az utcákat ellenőrizték, mikor ismét találkoztak a motorossal. Bukósisak nélkül, a járdán közlekedett járművével. A járőrök ezúttal elvették a motor indítókulcsát, a férfit pedig a szabálysértések folytatása miatt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárásokat indított vele szemben a rendőrség.

... és a klasszikus mondat:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT