Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. November 19. 08:19, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Új igazgató az esztergomi kórház élén

Új igazgató az esztergomi kórház élén

Kanász Gábor Imre lett a Vaszary Kolos Kórház új igazgatója, miután döntés született a fekvőbeteg-ellátó intézmények élére kiírt pályázatokról – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-vel.

A Magyar Nemzet szerint jó néhány kórház élére már november elsejével ki kellett volna nevezni az új főigazgatókat, ez azonban nem történt meg. A lap állítja, mindez elsősorban a kormánypárti frakción belüli komoly vitáknak köszönhető.

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet még július 29-én írt ki pályázatot többek közt az állami fenntartásba átkerülő városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire. A pályázati időszak lezárult, melyet követően döntés is született. A 47 kórház vezetői tisztségére kiírt pályázat 32 poszt esetében zárult eredményesen. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház esetében is, melynek új igazgatója Kanász Gábor Imre lett, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa. A kiírás szerint a kórházvezetői megbízás öt évre szól.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco