Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. November 19. 08:19, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Új igazgató az esztergomi kórház élén

Új igazgató az esztergomi kórház élén

Kanász Gábor Imre lett a Vaszary Kolos Kórház új igazgatója, miután döntés született a fekvőbeteg-ellátó intézmények élére kiírt pályázatokról – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-vel.

A Magyar Nemzet szerint jó néhány kórház élére már november elsejével ki kellett volna nevezni az új főigazgatókat, ez azonban nem történt meg. A lap állítja, mindez elsősorban a kormánypárti frakción belüli komoly vitáknak köszönhető.

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet még július 29-én írt ki pályázatot többek közt az állami fenntartásba átkerülő városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire. A pályázati időszak lezárult, melyet követően döntés is született. A 47 kórház vezetői tisztségére kiírt pályázat 32 poszt esetében zárult eredményesen. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház esetében is, melynek új igazgatója Kanász Gábor Imre lett, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa. A kiírás szerint a kórházvezetői megbízás öt évre szól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.