Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Hírek

2012. Január 16. 13:34, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion

Új módszerek Szabó Krisznek

Új módszerek Szabó Krisznek

A Fit4Race segítségével Szabó Krisztián technikai edzésen vett részt, amelyen ügyességi és reflexgyakorlatok alapján próbálják kideríteni, miként lehet még sikeresebb az autókrosszban.

A teljesítmény-diagnosztikai vizsgálat után a technikai sportokban érintett embereket segítő Fit4Race folytatta a Szabó Krisztiánnal kapcsolatos tevékenységét, és ezúttal egy 90 perces edzésre invitálta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő autókrosszost. A másfél órás tréning során különböző, a Fit4Race által kitalált eszközökkel „kínozták” Krisztiánt, hogy felmérjék, miben és hol kell változtatni a még nagyobb sikerek érdekében.

„Nagyon jól éreztem magam, azt gondolom, szükség volt erre a további előrelépéshez – mondta az edzés után a junior Európa-bajnok. – Ezek a koordinációs és reflexgyakorlatok vetekedtek egy erőnléti edzés keménységével, úgyhogy most minden porcikámat érzem. Ettől függetlenül már nagyon várom a következő találkozót!”

Az eredmények biztatóak, legalábbis a Fit4Race kitalálója, Matics Zsolt szerint. „Krisznek nagyon jók a reflexei, ahhoz képest, hogy ez volt az első edzésünk, nagyon jól teljesített. Nem hiszem, hogy gondjai lennének a jövőben, és hiszem, hogy együtt még nagyobb sikerekre leszünk képesek” – mondta mosolyogva a szakember.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.

2024. Április 10. 18:03, szerda | Sport

Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csabi beújított egy csinos navigátort a 2024-es raliszezonra, és egyből egy EB futamon indul vele.

2024. Április 10. 08:40, szerda | Sport

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel Húsvétkor a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Április 10. 07:35, szerda | Sport

Milák parádés idővel tért vissza