Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 13. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

64 éves Mary Zsuzsi táncdalénekesnő, aki a hatvanas évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt.

Az utóbbi években viharos és szokatlan szerelmi történeteivel került a média érdeklődésének középpontjába. Bár kalandjairól kimerítően olvashattunk, amikor éppen aktuálisak voltak, pár hónap elteltével már nem nagyon emlékszünk rájuk. Leszámítva két férjét, időben visszafelé haladva: Klapka György nagyvállalkozót, és első élete párját, Dobos Attila dalszerzőt és fogorvost.

Attila azért is külön figyelmet érdemel, mert annak idején a páros rendkívüli sikereket ért el a magyar könnyűzenében. A reflektorfényben Zsuzsi állt, aki az 1968-as Táncdalfesztiválon a Mama című dalával hódította meg a közönséget. Annak idején nem volt népszerűbb előadó nála, lemezéből hetek alatt százezer példány fogyott.

Mary Zsuzsi és férje, Dobos Attila karrierjük csúcsán hagyták el az országot - akkori szóhasználat szerint disszidáltak -, aminek az lett a következménye, hogy idehaza feketelistára kerültek, slágereiket nem játszották a rádiók, még beszélni sem lehetett róluk.

Az emberek persze nem felejtették el egykori kedvencüket, mindenki tudta, hogy Németországban élnek, ahol aztán Zsuzsi hat gyermeknek adott életet. A rendszerváltás után tért haza, s egykori rajongói szívesen fogadták, ma is sokan tapsolnak fellépésein, bár az utóbbi időben inkább betegségéről hallani.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.